Home

Home

huis

Huis

kalkan

Kalkan

excursies

Excursies

extras

Extra’s

prijzen1

Info/prijzen

contact

Contact

links

Links

huurprijzen

Huurptijzen

pakketten

Pakketten

beschikbaar

Beschikbaarheid

voorwaarden1

Voorwaarden/betaling

bereken

Bereken reissom

Onder “beschikbaarheid” kunt u meteen zien of de villa in de door u gevraagde periode in principe nog vrij is. De wisseldag is zaterdag, maar wanneer u liever op een andere dag aankomt en vertrekt, gelieve even contact op te nemen zodat we kunnen bekijken of dat mogelijk is.
Wanneer u een optie op een bepaalde periode neemt, bijvoorbeeld omdat u de tickets nog moet regelen, zullen wij de villa gedurende twee weken voor u beschikbaar houden. Na die periode behouden wij ons het recht voor deze optie te laten vervallen.

Voor boekingen kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen via:

e-mail (zie contact) of telefonisch: 010-4715713 / 06-54336483.

Na onze bevestiging, verwachten we dat u, om de boeking definitief te maken, binnen een week, een aanbetaling van 25% van de totale reissom overmaakt op het rekeningnummer dat u van ons ontvangt. Pas na ontvangst van deze betaling is de boeking definitief! De aanbetaling is, bij onverhoopte annulering van uw kant, niet terugvorderbaar.

Het restbedrag dient uiterlijk 6 weken voor vertrek te zijn bijgeschreven op onze rekening .

Meteen daarna ontvangt u van ons alle benodigde gegevens om uw verblijf in Villa Padisah optimaal te laten verlopen.
Het borgbedrag wordt (indien van toepassing, onder verrekening van eventueel gemaakte schade) na thuiskomst binnen 1 week op uw rekening teruggestort.

Voor een verblijf in Turkije dient uw paspoort bij het verlaten van het land nog tenminste 6 maanden geldig te zijn. Ook moet u bij aankomst op het vliegveld (vr de paspoortcontrole) een visum kopen, dat 3 maanden geldig is. Deze kost € 20,- (alleen in contanten te voldoen!). Beter nog kunt u dit visum elektronisch, via de mail, aanvragen bij de Turkse autoriteiten en zelf uitprinten. Webadres is www.evisa.gov.tr/en/.